23 de maig 2015

Flors de carbassó arrebossades

Sabíeu que les flors de carbassó es mengen? Jo mai les havia provat i tenia molta curiositat i parlant amb un la xicota del qual és italiana em va comentar que allí les feien arrebossades amb farina de cigrons. I pel que es veu aquí també, a jutjar per les receptes d'internet, tot i que s'usa més farina blanca. També és molt típic omplir-les, amb formatge i fruits secs per exemple, o amb carbassó passat per la paella. O una mescla dels dos. O inclús es poden fer al forn, gratinades amb una mica de farina de galeta. O posar-les a la truita. O a la pizza. O a la pasta. Toma idees! Sigui com sigui segur que queden delicioses.

6 o 8 flors de carbassó
1 ou
un grapat de farina de cigrons
un trosset de camembert amb nous
oli de fregir, sal

1) Rentem les flors i les farcim amb el formatge.
2) Barregem la farina, l'ou, un polsim de sal i una micona d'aigua fins a obtenir una pasta semi líquida, prou espesa perquè no caigui a l'arrebossar-les.
3) Posem a escalfar oli en una paella. Quan sigui calent arrebossem les flors i les fregim fins que siguin daurades.


2 comentaris:

Clara ha dit...

I estan bones? Tenen gust a carbassó?

Na Galaena ha dit...

Mmm, tenen un gust curiós que recorda una mica al carbassó, sí. Estan molt bones!