Avui tenia un "antoju" de bledes (inexplicable) i mentre valorava combinacions (que si amb llegum, que si amb patata...) m'he creuat amb dues receptes diferents que l'acompanyaven amb pasta. Vet-les aquí!
Ingredients i passos comuns:
Bledes
Macarrons
01) Rentem les bledes i en tallem la part verda a tires. (Les penques les podem guardar per fer arrebossades, per exemple.)
02) Posem aigua al foc a bullir amb sal i hi coem la pasta.
Versió 1, inspirada pel blog El bloc de la mami:
crema de llet
nou moscada/pebre negre
oli, sal
03) En una paella al foc amb un raig d'oli hi coem les bledes, tapades.
04) Quan siguin cuites hi tirem una mica de crema de llet, sal i les espècies.
05) Al cap de pocs minuts hi barregem els macarrons.
Versió 2 inspirada pel blog La pasta pels catalans:
olivada
pa fregit esmicolat / fruits secs
anxoves
all
oli
03) En una paella al foc amb un raig d'oli hi sofregim un all i una anxova talladeta ben petita.
04) Hi tirem les bledes i deixem que es coguin.
05) Quan siguin cuites hi barregem els macarrons i una mica d'olivada.
06) Decorem amb unes nous o amb un grapat de pa fregit esmicolat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada