22 de gener 2016

Noodles amb sípia i bolets

Tenia dues sípies formoses que anava a fer amb arròs, però a l'últim moment vaig decidir tirar-hi uns noodles. I uns bolets. I salsa de soja. Visca els experiments!

Per a 2-3 persones:

2 cebes tendres
una mica de pebrot vermell
un tomàquet madur
140 g de noodles
2 sípies
salsa de soja
bolets (jo hi vaig posar cama-secs però la pròxima vegada buscaré uns bons xiitake)
oli, sal, pebre negre

01) Tallem les verdures ben petitetes i la sípia a daus. També els bolets, si cal. Ratllem el tomàquet.
02) Mentrestant, posem aigua a bullir per coure els noodles (o seguim les instruccions que ens indiqui el paquet).
03) Posem oli a la paella i fem un sofregit ben concentrat amb les verdures. Hi afegim la sípia i una mica més tard, els bolets.
04) Quan la sípia sigui cuita coem els noodles (els nostres eren 3 minuts) i els afegim a la paella. Remenem i hi afegim salsa de soja i pebre negre al gust.

Estava molt bo, és el que tenen els sofregits ben fets. Ara la pròxima vegada potser provaré de fer-los seguint aquesta recepta de, crec, Malàisia, que cou els noodles directament a la salsa de soja a més de fer-ne servir una que tinc pendent de provar, la salsa de caramel:

http://www.curiousnut.com/hokkien-noodles-kl-style/