A la feina del Jose cada setmana els duen una safata plena de fruita per allò de fomentar la salut. És fruita de temporada, ecològica, boníssima, i sempre hi ha bufetades per veure qui arreplega els mangos, les maduixes o els plàtans. Ara, les pomes, no les vol mai ningú, i s'acumulen. I mira que estan delicioses! A l'acabar la setmana passada el Jose em va portar les que havien sobrat, mitja dotzena, i amb elles vam fer un pa de pessic inspirat en una recepta italiana treta del blog d'Aryblue.
Per a 8 persones (en surten 8 quadrats):130 g de mantega130 g de sucre200 g de farina2 ous4 pomes mitjanes100 g d'ametlles torradesmig sobre de llevat (Royal)un grapat de sucre de llustreun pessic de salllimadura de llimona01) Pelem i piquem les ametlles amb un morter. També pelem i piquem a daus les pomes.02) Treballem la mantega i el sucre. Hi incorporem la llimadura, els ous i la sal, així com la meitat de les ametlles, la meitat de les pomes i la farina més el llevat passats pel sedàs.03) Escalfem el forn a 180º C. Untem el motlle amb mantega i hi tirem la massa. Per sobre el decorem amb la resta de la poma i les ametlles.04) El coem al forn durant mitja hora aprox.05) El decorem amb el sucre de llustre.
1 comentari:
Falten les fotos!
Publica un comentari a l'entrada